Indiase staat Tamil Nadu kondigt plan aan voor Blockchain-infrastructuur

De voordelen van de Blockchain-technologie zullen ervoor zorgen dat landen deze vroeg of laat overnemen.

De Indiase staat Tamil Nadu onthulde zijn nieuwe technologieprojecten, waaronder een blokketeninfrastructuur om eenvoudigere overheidsprocessen te creëren.

Het regeringshoofd, Edapaddi K. Palaniswami, kondigde de goedkeuring van Tamil Nadu aan van een ethisch blokketenbeleid, volgens The New Indian Express.

Ethereum Classic werkt samen met ChainSafe en OpenRelay om verdere 51%-aanvallen te voorkomen.
Palaniswami kondigde ook aan dat Tamil Nadu van plan is een project te lanceren om identiteitsdiensten te verlenen op basis van bewijs van kennis, wat, volgens het hoofd van de regering, een revolutie zal teweegbrengen in de manier waarop de overheid haar diensten aan de burgers levert.

Het project zal worden uitgevoerd door de State Family Database (SFDB) en de Blockchain Backbone-infrastructuur op te zetten en te benutten. De blokketeninfrastructuur functioneert als één enkele bron van waarheid voor alle overheidsgegevens en -processen. Het kan ook worden gebruikt om de overheid opnieuw voor te stellen en het gebruik van de blokketen in de staat aan te moedigen.

Dit is de mening van de medeoprichter van Unstoppable Domains op Facebook en de toekomst van de vrijheid van meningsuiting.
Met de lancering van de Blockchain Backbone-infrastructuur erkent de staat ook de noodzaak om een forum te creëren om de samenwerking tussen de industrie, starters en scholen te bevorderen en zo een ecosysteem op te bouwen.

Verslag: De meeste bedrijven in de „blokketenstad“ van Korea weten niet wat blokketen is.
De staat Tamil Nadu lijkt ook een ethisch AI-beleid te hebben aangenomen dat erop gericht is de voordelen van AI te benutten en het tegelijkertijd veilig en ethisch verenigbaar met de menselijke waarden te houden. Zij heeft ook een soortgelijk beleid inzake cyberveiligheid aangenomen om informatie te beschermen en computercriminaliteit te bestrijden.